Translate

۹ دی ۱۳۹۸

بررسی ماده ۷ اعلامیه جهانی حقوق بشر و مقایسه ان با قانون اساسی ایران( برابری انسانها در قانون بدون هیچ تبعیضی )

ماده ۷ اعلامیه جهانی حقوق بشر :  همه در برابر قانون مساوی اند

نتیجه تصویری برای برابری انسان هابر طبق این ماده با هیچ انسانی نباید به دلایل نژاد،جنسیت،مذهب،پول یا موقعیت اجتماعی به نوعی متفاوت در برابر قانون رفتار کرد.این بدین معنی است که مرد و زن،شاه و گدا،رئیس جمهور و مردم عام،فقیر و دارا،مسلمان و غیر مسلمان،ایرانی و توابع خارجی،همه و همه در برتابر قانون با هم برابرند وباید به صورت یکسان و بدون تبعیض از حمایت قانون برخوردار شوند.همه باید در گام نخست تمامی حق و حقوق خود را بدانند و آگاهی کافی نسبت به آن داشته باشند.که چون سیستم اموزشی کشور هیچگاه مردم را از قوانین و حق و حقوق ملزم خودشان تعلیم و اموزش نمیدهد پس به ناچار مردم ما باید خودشان به طور اکتسابی از آن آگاه شوند،چون با ناآگاهی به راحتی حق و حقوقشان بدون آنکه متوجه شوند پایمال میشود.مشکلی که در حال حاضر در کشورمان بیداد میکند عدم رعایت برابری قانون از سوی دولت و مراجع قضایی است.
نتیجه تصویری برای برابری انسان ها بند ۹ قانون اساسی ایران اصل سوم : رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمامی زمینه های مادی و معنوی.
بند ۱۴ قانون اساسی ایران اصل سوم :  تامین حقوق همه جانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون.
اصل ۱۹ قانون اساسی ایران : مردم ایران از هر قوم و قبیله ای که باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ،نژاد،زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود.
اصل ۲۰ قانون اساسی ایران : همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی،سیاسی،اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.
سوال اینجاست که آیا عملکرد جمهوری اسلامی مطابق با قوانین فوق میباشد؟؟

۴ دی ۱۳۹۸

هیچ دولتی به صراحت «دولت روحانی» علیه محیط زیست فعالیت نکرده است

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: در هیچ دوره‌ای، بی‌اعتنایی دولتها به محیط زیست به اندازه دو تا سه سال اخیر نبوده است، این موضوع اغراق و تعارف نیست و حتی در دوران جنگ و دولتهای بعد، هیچ کدام به این صراحت علیه محیط زیست فعالیت نکرده بودند.

محسن پیرهادی  در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره عملکرد دولت حسن روحانی در حوزه محیط زیست اظهار کرد: شعارها و وعده‌هایی که دولت تدبیر و امید مطرح کرد، صرفا در حد همان وعده و شعار باقی ماند و بنابر اظهارات صاحب نظران، رویکردی که دولت به ویژه در دوره دوم در پیش گرفته، هیچ همخوانی با محیط زیست ندارد و حتی مخرب است.
نتیجه تصویری برای محسن پیرهادی

۳۰ آذر ۱۳۹۸

فاطمه محمدی، نوکیش مسیحی از ادامه تحصیل در دانشگاه محروم شد

از ادامه تحصیل فاطمه (ماری) محمدی، نوکیش مسیحی و زندانی سیاسی سابق در دانشگاه آزاد واحد تهران شمال جلوگیری شد. خانم محمدی پیشتر در آغاز سال تحصیلی در خصوص انتخاب واحد و صدور کارت دانشجویی نیز دچار مشکل شده بود. محرومیت از تحصیل این فعال مدنی بدون ذکر هیچ دلیل مشخصی صورت گرفته است.

فاطمه محمدی که در حال تحصیل در رشته مترجمی زبان انگلیسی، در واحد تهران شمال دانشگاه آزاد بود، امروز امکان ورود به دانشگاه را نیافت و به او بدون ارایه توضیحات بیشتر گفته شد ادامه تحصیل او در این دانشگاه ممکن نیست.
نتیجه تصویری برای فاطمه محمدی

۲۸ آذر ۱۳۹۸

سیاست های تخریبی منابع آبی ما چندین برابر ۴۰ سال پیش است

عیسی کلانتری چهارشنبه شب در کارگروه گرد و غبار استان خوزستان خطاب به مسئولان استان اظهار کرد: اگر می‌خواهید استان را مانند ۵۰ سال گذشته مدیریت کنید نمی‌توانید موفق شوید.
وی با بیان اینکه عدم بررسی اشتباهات گذشته موجب شده است استان امروز به این روز در بیاید، افزود: استان خوزستان تنها استانی در کشور است که در بدترین شرایط آبی نیز کمبود آب ندارد.
نتیجه تصویری برای خوزستان و گرد غبار
رئیس سازمان محیط زیست کشور عنوان کرد: استان خوزستان در دو سال پیش که بدترین شرایط ۵۰ سال گذشته آبی کشور را شاهد بودیم بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب آب صرف حوزه کشاورزی شد.

تصویب قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران در سازمان ملل

قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران یک ماه پس از تصویب در کمیته سوم سازمان ملل، در مجمع عمومی این سازمان با ۸۱ رای موافق،۳۰ رای مخالف و ۷۰ رای ممتنع به تصویب رسید.

کانادا به عنوان کشور تدوین کننده پیش‌نویس این قطعنامه در ۲۴ آبان‌ماه سال جاری همزمان با آغاز اعتراض‌های مردمی در ایران، آن را به کمیته سوم سازمان ملل ارایه داد که با ۸۴ رای موافق به تصویب رسید.

اکنون مجمع عمومی سازمان ملل این قطعنامه شش صفحه‌ای را به تصویب رسانده است.
این قطعنامه موارد نقض حقوق بشر از جمله بازداشت‌های خود‌سرانه، وضعیت نگهداری زندانیان و آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی و همچنین محدودیت آزادی بیان را محکوم کرده است. این قطعنامه از ایران می‌خواهد که به موارد نقض حقوق بشرپایان دهد.              .نتیجه تصویری برای قطعنامه سازمان ملل متحد برای ایران

پست ویژه

خطر اجرای حکم قطع انگشتان دست هادی رستمی

 *هادی رستمی به اتفاق دو زندانی دیگر مهدی شرفیان و مهدی شاهیوند که به اتهام سرقت به قطع انگشتان دست راست محکوم شده اند با خطر اجرای حکمشان د...